четвъртък, 21 ноември 2013 г.

body changes

Тази сутрин открих, че вече няма нужда да си гладя блузите и тениските. Nice, a? :)
Просто ги обличам и те се опъват идеално по "глобуса", известен още като резиденцията на малката принцеса за следващите 2 месеца.
Роклите в гардероба, които ми стават, са всичко на всичко две. До скоро бяха три, но се наложи да дисквалифицирам един модел. Дължината й стана опасно къса. Пак заради глобуса. :)
Най-удобно ми е да съм с дънки или панталони. Купих си няколко чифта специално за бременни, а за блузи и т.н. се придържам към магазините за "цивилни". Модата за бременни е крайно подтискаща - предимно палатки, в ужасно и тъмни цветове или някакви райета в стил призън брейк и нито намек за предстоящите празници. ХоХо!
Все по-трудно ми е да се навеждам да си връзвам обувките и предвиждам скорошна миграция към ботушки с цип. В краен случай - зимни джапанки с грайфер и шошоните на баба.
Красотата на цялото това напълняване е в гърдите... Последният ми сутиен е 80D, ареолите и зърната са приятно потъмнели... f@ckin' porn star... Почти е сигурно, че ще увелича размера на чашката с още един през следващите месеци. Мда.

Няма коментари: